EN
alla kategorier

Hem> Om Oss > Om Oss

AFEN VENDING MACHINE Co, Ltd.

AFEN är en ledande tillverkare av varuautomater och handelsföretag som har varit i denna bransch i mer än 11 ​​år, specialiserat på att utveckla, producera och marknadsföra relaterade produkter inom området självbetjäningsteknik. Som ledare för kostnadseffektiva varuautomatsystemlösningar med egen avancerad teknisk förmåga och enorm tillverkningskapacitet. AFEN är ett av automatbolagen som specialiserat sig på att producera högkvalitativa och kostnadseffektiva varuautomater, med 24 timmars obemannad självbetjäningslösning och service, vilket har skapat stort värde för många av våra kunder.

 • Produktionsverkstad

  Produktionsverkstad

 • Årlig produktionskapacitet upp till 100,000 XNUMX enheter

  Årlig produktionskapacitet upp till 100,000 XNUMX enheter

 • Stark produktionskapacitet för metallplåt

  Stark produktionskapacitet för metallplåt

 • Professionell automatisk löpande banddrift

  Professionell automatisk löpande banddrift

AFEN har en oberoende kärnteknologi och ett hållbart FoU-center, inhemsk avancerad plåtproduktionslinje, automatisk miljöskyddsspraylinje, slutmonteringslinje och olika typer av precisions-CNC-testutrustning.

AFEN har åtagit sig att bygga en högkvalitativ global produktionsbas av varuautomater och tillhandahålla högkvalitativa och alla typer av varuautomatprodukter i världen, med lämpliga uppdelningsprodukter och professionell självbetjäningslösning för olika kundbehov, vilket säkerställer överlägsna produktdetaljer , hög produktintegration, enastående prestanda, stor stabilitet och tillförlitlighet och enkelt underhåll.